Ιστορία

H ιστορία του Οινοποιείου μας αρχίζει στο μακρινό 1965 όπου ο παππούς Αμαργιωτάκης ξεκίνησε την παραγωγή ποιοτικών οίνων έπειτα ο πατέρας με την ιδιαίτερη αγάπη του την αμπελουργία επέκτεινε τους ιδιόκτητους αμπελώνες κάνοντας νέες φυτεύσεις.


Τρίτης γενιάς οινοποιός ο σημερινός ιδιοκτήτης του Οινοποιείου Μανώλης Αμαργιωτάκης συνεχίζοντας την αγάπη της οικογένειας του αναλάμβανε τα ηνία της επιχείρησης το 2003.Το 2006 μεταβαίνει στην Αθήνα για τη προώθηση των προϊόντων του Οινοποιείου αλλά και για να διευρύνει τις γνώσεις του για την οινοποίηση, η περιέργεια και η αγάπη του για το κρασί και την οινοποίηση των ώθησε στο να κάνει επισκέψεις σε μεγάλες Ευρωπαϊκές οινοποιητικές περιοχές.


Γυρνώντας από ένα ταξίδι του στη Γαλλία περνει την γενναία απόφαση να προχωρήσει σε πλήρη μετεγκατάσταση και εκσυγχρονισμό του Οινοποιείου, το 2017 ολοκληρώνεται αυτό το μεγάλο έργο και με σύμμαχο πάντα τη σύζυγό του Ελευθερία ξεκινάνε να ανακαλύψουν την δικιά του αλήθεια στο μαγικό κόσμο του κρασιού. Επιλέγοντας πάντα τους καλύτερους οινολόγους για την εξέλιξη των κρασιών του Οινοποιείου, φτάνουμε στο 2019 με χημικό/Οινολόγο τον Χαρκουτση Γιάννη δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε στην αγορά η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά κρασιών του Οινοποιείου Αμαργιωτάκη.